Gabriela Ruse, în optimi la Trofeul Clarins – A pierdut primul set cu 6-0, dar a revenit spectaculos în fața unei favorite

Gabriela Ruse a făcut pasul în optimile Trofeului Clarins, după ce a învins-o în trei seturi pe chinezoaica Lin Zhu, favorită 5 a competiției WTA 125 de la Paris.

Gabriela Ruse a învins-o pe Lin Zhu la Trofeul Clarins de la Paris

Sportiva noastră a ajuns pe tabloul principal după ce a trecut de calificări, iar în runda inaugurală a eliminat o jucătoare aflată cu aproape 100 de poziții mai sus în clasamentul mondial.

Gabriela a pierdut primul set cu 6-0, după doar 22 de minute de joc, dar a revenit incredibil și s-a impus clar în următoarele: 6-1, 6-1.

Ruse a servit mai mulți ași (6-0), dar a comis și mai multe duble greșeli (4-0) în duelul de marți.

Gabriela Ruse va juca în runda următoare cu învingătoarea meciului dintre japoneza Nao Hibino (83 WTA) și franțuzoaica Kristina Mladenovic (220 WTA).

Prin calificarea în optimile turneului de la Paris, Ruse și-a asigurat un premiu în valoare de 1.740 de euro și 15 puncte în ierarhia WTA.

România este reprezentată la Paris și de Simona Halep. Meciul din runda inaugurală începe în jurul orei 17:00 și este transmis în format LiveBLOG pe HotNews.ro

Trofeul Clarins are loc în perioada 13-19 mai, face parte din categoria WTA 125, se joacă pe zgură (complexul Lagardère din Bois de Boulogne) și oferă premii totale în valoare de 115.000 de euro. Campioana en-titre este Diane Parry.


https://sport.hotnews.ro/stiri-tenis-27135447-gabriela-ruse-optimi-trofeul-clarins-pierdut-primul-set-6-0-dar-revenit-spectaculos-fata-unei-favorite.htm