Gabriela Ruse nu va participa la Transylvania Open din cauza unei accidentări. O altă româncă a urcat pe tabloul principal

Gabriela Ruse (69WTA) nu va putea participa la turneul de tenis Transylvania Open 2024 WTA250 găzduit la Cluj-Napoca din cauza unei accidentări suferite înainte de Australian Open. Jucătoarea de tenis ce a ajuns în finala competiției în ediția precedentă a competiției va fi înlocuită pe tabloul principal de Miriam Bulgaru (195 WTA) iar în calificări în locul lui Bulgaru va intra Sara Maria Popa (454 WTA).

Totodată, în cazul în care cel de-al patrulea wildcard nu va fi solicitat de o jucătoare din top 30, acesta va fi acordat Andreei Mitu (171 WTA) care va intra astfel pe tabloul principal.

”Ne pare rău că nu o mai avem pe tabloul principal pe Gabriela Ruse la această ediţie a turneului. Gabi este foarte de iubită de public. Anul trecut am trăit alături de ea meciuri incredibile, pline de emoţie, şi abia aşteptam să o revedem. Dar ea va fi oricum alături de noi şi, până când o vom revedea în teren, îi urăm recuperare rapidă”, a declarat Patrick Ciorcilă, directorul Transylvania Open WTA 250.

În momentul de față pe tabloul principal de la Transylvania Open WTA 250 se află trei jucătoare românce: Ana Bogdan (66 WTA), Jaqueline Cristian (84 WTA) şi Miriam Bulgaru (192 WTA).


https://www.servuscluj.ro/gabriela-ruse-nu-va-participa-la-transylvania-open-din-cauza-unei-accidentari-o-alta-romanca-a-urcat-pe-tabloul-principal/