RUSE, DISCURS SUPERB DUPĂ CE A AJUNS ÎN SFERTURI LA ROUEN. RĂSPUNS FABULOS: “ÎMI PARE RĂU, SUNT ATÂT DE EMOȚIONATĂ”

Gabriela Ruse traversează o săptămână excelentă la competiția de 250 de puncte de la Rouen. Românca, venită din calificări, s-a calificat în această seară în sferturile de finală ale turneului, iar la final a fost în extaz în fața microfonului, succesul venind după o lungă perioadă de suferință.

Gabriela Ruse, jucătoare aflată pe locul 162 WTA, a obținut joi calificarea în sferturile de finală de la Rouen, turneu de 250 de puncte WTA, după ce a trecut în trei seturi de favorita numărul 7, Clara Burel, sportivă aflată pe locul 44 în ierarhia mondială.

Ruse traversează o săptămână foarte bună la competiția din Franța, calificându-se în TOP 8 după ce a trecut de calificări în urmă cu câteva zile.

După meci, Ruse a avut un discurs emoționant, fiind în extaz datorită rezultatului extrem de important pe care îl obține la capătul unei perioade extrem de complicate pentru ea, în care nu a fost ferită de accidentări.

GABRIELA RUSE E ÎN SFERTURI LA ROUEN

“Da, este uimitor, nu mă așteptam să fiu în sferturi de finală. Mă întorc după o accidentare atât de lungă. Sunt foarte mulțumită de această săptămână. Vreau să mulțumesc mult echipei mele, în special antrenorului meu. Așa că da, sunt foarte fericită și vă mulțumesc foarte mult pentru că ați venit.

Îmi place foarte mult acest teren, mă antrenez aici din prima zi. Speram să joc aici și da, în sfârșit, am jucat pe terenul principal. Este un turneu foarte frumos. Mă simt foarte rău (n.r. greșește și începe să râdă, dându-și seama). Îmi pare rău, sunt atât de emoționată …”, a spus Ruse, după ce s-a calificat în sferturi la turneul 250 de la Rouen.

Gabriela Ruse a fost nevoită la Rouen să treacă de calificări, acolo unde nu a avut probleme, trecând de Brancaccio și Kubla fără set cedat. În turul inaugural, Gabriela Ruse a trecut de Nao Hibino (85 WTA) cedând numai trei game-uri în tot meciul.

Gabriela Ruse e singura româncă prezentă pe tabloul principal de joc de la Rouen. Principala favorită a competiției din Franța este rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, eliminată încă din optimile de finală de către Arantxa Rus în trei seturi.


https://www.eurosport.ro/tenis/open-capfinances-rouen-metropole/2024/ruse-discurs-superb-dupa-ce-a-ajuns-in-sferturi-la-rouen.-raspuns-savuros-imi-pare-rau-sunt-atat-de-_sto10107687/story.shtml