gabriela-ruse-logo
    

”Sunt foarte naționalistă!” Gabriela Ruse abia așteaptă duelul din Fed Cup. ”Suntem gata de luptă!”

Gabriela Ruse (23 de ani, 168 WTA), care a fost convocată de către Monica Niculescu în ultimul moment pentru partida cu Italia, din Fed Cup, după ce Simona Halep s-a accidentat, este gata să dea totul la Cluj, în cazul în care va fi introdusă pe teren. Sportiva din București nu avea speranțe pentru convocare, dar acum este gata să facă partide memorabile. Ruse are o mare ambiție, mai ales că se declară o naționalistă convinsă. ”Nu mă așteptam să fiu convocată la Fed Cup, pentru că știam că va veni Simona. Mi-a părut rău, însă, când am auzit de accidentarea ei și sper să revină cât mai repede în circuit.  Evident că m-am bucurat pentru convocarea mea și sper să jucăm bine și câștigăm”, a spus Ruse, pentru Digi Sport.

Gabriela Ruse abia așteaptă duelul din Fed Cup. ”Joc și simplu și dublu și dublu-mixt, orice pentru România!”

Suprafața de joc va fi una diferită față de cea din ultima vreme, dar Gabriela spune că a avut parte de o perioadă foarte bună de antrenamente. ”Prima zi a fost mai grea, pentru că am venit de pe zgură. Dar, apoi, totul a decurs bine, am avut o săptămână de pregătire foarte bună. Suntem pregătite de luptă!”, a mai spus Gabriela. Momentan, Ruse a fost inclusă pe lista de dublu, dar spune că este gata oricând să joace și la simplu. Pentru Gabriela, acest meci de Fed Cup este extrem de important și a explicat și de ce. ”Da, sunt pregătită să joc în orice moment și simplu. Nu se știe ca va fi, dar eu sunt gata să joc și simplu, dublu, dublu-mixt. Sunt foarte naționalistă, îmi iubesc foarte mult țara și mereu a fost foarte important pentru mine să joc pentru România, chiar de la juniori”, a mai spus Ruse, la Digi Sport.

Tricolorele și-au aflat adversarele și ordinea în care vor intra pe teren la meciul România – Italia, din play-off-ul “Billie Jean King Cup

Sâmbătă, Irina Bara va face schimb de adversare cu Mihaela Buzărnescu. Numărul 132 mondial o va întâlni pe Martina Trevisan, în timp ce coechipiera sa se va duela cu Elisabetta Cocciaretto. La dublu, căpitanul României, Monica Niculescu, va face pereche cu Gabriela Ruse și vor evolua contra cuplului Jasmine Paolini/Giulia Gatto-Monticone. Partidele programate vineri, 16 aprilie:
  • Irina Bara – Elisabetta Cocciaretto, ora 15:30, pe Digi Sport 2
  • Mihaela Buzărnescu – Martina Trevisan, ora 17:30, pe Digi Sport 2
Meciurile de sâmbătă, 17 aprilie:
  • Irina Bara – Martina Trevisan, ora 14:00, pe Digi Sport 2
  • Mihaela Buzărnescu – Elisabetta Cocciaretto, ora 16:00, pe Digi Sport 2
  • Monica Niculescu/Gabriela Ruse – Jasmine Paolini/Giulia Gatto-Monticone, ora 18:00, pe Digi Sport 2.

https://www.digisport.ro/tenis/sunt-foarte-nationalista-gabriela-ruse-abia-asteapta-duelul-din-fed-cup-suntem-gata-de-lupta-1061207


gabriela-ruse-footer

TENIS
GABRIELA RUSE

E-mail: tenis@gabriela-ruse.ro